Over mij

Nineties girl met stijl haar
Ik ben opgegroeid in de jaren ’90. Er was er toen maar één manier om je haar te dragen: glad en stijl! Ik kon me niet voorstellen hoe het was om mijn haar ‘natuurlijk’ te dragen. Dat was een ‘no-go’. En dan de eerste keer dat ik mijn haar straightte; ik was een jaar of dertien en de geur die daarbij vrijkwam kan ik nog oproepen, heel chemisch.

Is mijn haar echt zo lelijk?
Op een gegeven moment ontdekte ik keratine behandelingen. Geloof me, dat is het ook niet. Ik begon me steeds vaker af te vragen hoe mijn haar was vóórdat ik het chemisch behandelde. Was het zo onhandelbaar als ik me kon herinneren? Is het echt zo ‘lelijk’? Zou ik er nu wel iets moois van kunnen maken?

Weg met de stijltang!
Hier startte mijn ontdekkingstocht. Ik besloot mijn stijltang achter in mijn kast te leggen en mijn haar niet meer chemisch te behandelen. De hernieuwde kennismaking met mijn eigen krullende haar was verrassend, maar ook zeer confronterend. Moest ik echt eerst 36 worden om erachter te komen dat ik zo’n mooi haar heb? En dan ben ik nota bene ook al zestien jaar kapper.

Eyeopener
Ja, je leest het goed: ik ben al zestien jaar kapper en wist nog steeds niet hoe mooi mijn krullen zijn. Ineens viel het kwartje. Ineens was me duidelijk waarom ik niet wist hoe ik met mijn krullen om moest te gaan. De beauty industry is er simpelweg niet op gericht. Het is me niet geleerd, en jou misschien ook niet.

Zo blij met mijn krullen
Lang heb ik  gedacht dat mijn haar lelijk was. Niks is minder waar. Nu ik weet hoe ik mijn krullen moet behandelen en knippen, kijk iedere dag met heel veel plezier in de spiegel. Dagelijks krijg ik complimenten over mijn haar. Ik ben blij met mijn haar!

Curl Crush
Ik heb de salon geopend waarvan ik zou willen dat die er was toen ik hem nodig had. Een salon waar je krullen goed behandeld worden en waar je leert hoe je het beste om kunt gaan met je natuurlijke krullen: Curl Crush!

Online Krullen Styling Cursus
Het stylen van je krullen is soms iets wat tijd kost voordat je het doet met het gewenste resultaat. Natuurlijk krijg je alle tips mee uit de salon maar er komt tijdens de afspraak zoveel op je af dat je ook weer veel vergeet. Vandaar deze online cursus. Ik laat je in 4 video’s stap voor stap zien hoe je je eigen haar in de krul krijgt zoals ik het doe.

Sarina

Gevolgde trainingen:

Kappersopleiding allround 4
Xsara Cut training
Krul Kriyoyo type 4 specialty training
Olaplex training

Sarina Krullenkapper Eindhoven

"Super blij met mijn curl crush cut, echt een aanrader. Ik heb nu weer veel meer volume in mijn krullen."

Yinga Sitra

"Kei bedankt voor mijn haarcadeau ❤ voor mijn krullen! Zo fijn! En het was ook heel fijn je weer te zien! Tot snel! Xx"

Joyce Stewart

"This experience was so nice, i would definitely recommend you and your salon, your attention was very kind and friendly and your expertise is amazing See you next time :)"

Andrea Romero

"Ik ben zo blij met mijn krullen. Ik wist niet dat ik zo’n mooie krullen had. Die saaie slag is verleden tijd. "

Isabel Navratil

"Ik durfde nooit naar de kapper. Sarina had een model nodig en ik heb m’n stoute schoenen aangetrokken. Wat ben ik blij! Ik heb gewoon krullen. Ik wist niet dat dit mogelijk was. Voor mijn geen strakke staartjes en knotjes meer!"

Savannah Bailey

"Weekje verder. Erg blij met hoe je m’n haar hebt geknipt. 2x gewassen, geen enkele keer geföhnd/stijltang gebruikt 👏 Dat stijlen laat ik voortaan sowieso achterwege 😍"

Nora Chorfi